Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Buick Cascada is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Buick Cascada een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Buick Cascada kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Buick Cascada gaat u merken dat uw Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk veel soepelder rijdt door Buick Cascada tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen uit uw Buick

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk.

Daardoor is dit een goedkope Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk chiptuning. Hierbij pas je de Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Buick Cascada 1.6 Turbo 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Lotus
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Buick auto.

Daarom is je Buick al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Buick auto dus even kwijt.