Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick rendezvous 3.4 v6 185pk

Stage 1 Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 200pk +8.1%
Koppel 285nm 300nm +5.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk ecu van uw Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Buick Rendezvous vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Buick Rendezvous kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Buick Rendezvous tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningBuick Rendezvous 3.4 V6 185pk?​

Bij stage one tuning Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk.

Daardoor is dit een goedkope Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chiptuning. Hierbij pas je de Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Buick Rendezvous 3.4 V6 185pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Toyota
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Buick auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Buick auto en bent u uw Buick dus even kwijt.