Buick Encore 1.4 Turbo 152pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick encore 1.4 turbo 152pk

Stage 1 Buick Encore 1.4 Turbo 152pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 152pk 180pk +18.4%
Koppel 235nm 290nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 152pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Buick Encore is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Buick Encore vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto motor tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Buick Encore 1.4 Turbo 152pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Buick Encore 1.4 Turbo 152pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Buick Encore 1.4 Turbo 152pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Buick Encore 1.4 Turbo 152pk
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Buick Encore 1.4 Turbo 152pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Buick Encore 1.4 Turbo 152pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Buick Encore 1.4 Turbo 152pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Buick Encore 1.4 Turbo 152pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Buick Encore 1.4 Turbo 152pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Buick Encore 1.4 Turbo 152pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Buick Encore 1.4 Turbo 152pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Buick Encore 1.4 Turbo 152pk tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor uw Buick Encore 1.4 Turbo 152pk auto kan doen:

Verschillende vormen Buick Encore 1.4 Turbo 152pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Buick Encore 1.4 Turbo 152pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Buick Encore 1.4 Turbo 152pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Buick Encore 1.4 Turbo 152pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Buick Encore 1.4 Turbo 152pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Buick Encore 1.4 Turbo 152pk!

Stage 2 chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 152pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Buick Encore 1.4 Turbo 152pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 152pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 152pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Buick Encore 1.4 Turbo 152pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Buick Encore 1.4 Turbo 152pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Buick Encore 1.4 Turbo 152pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Buick .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.