Buick Lesabre 3.8 V6 205pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick lesabre 3.8 v6 205pk

Stage 1 Buick Lesabre 3.8 V6 205pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 205pk 220pk +7.3%
Koppel 310nm 340nm +9.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Lesabre 3.8 V6 205pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Buick kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Buick Lesabre 3.8 V6 205pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Buick Lesabre tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Buick Lesabre veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Buick Lesabre meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Buick Lesabre 3.8 V6 205pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Buick Lesabre 3.8 V6 205pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Buick Lesabre 3.8 V6 205pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Buick Lesabre 3.8 V6 205pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Buick Lesabre 3.8 V6 205pk.

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Buick Lesabre 3.8 V6 205pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Buick Lesabre 3.8 V6 205pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Lesabre 3.8 V6 205pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Buick Lesabre 3.8 V6 205pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Buick Lesabre 3.8 V6 205pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Buick Lesabre 3.8 V6 205pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Buick Lesabre 3.8 V6 205pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Buick Lesabre 3.8 V6 205pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Buick Lesabre 3.8 V6 205pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren GMC
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Buick , zonder dat hierbij aanpassingen Buick baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Buick auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.