Buick Regal 2.0 Turbo 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick regal 2.0 turbo 270pk

Stage 1 Buick Regal 2.0 Turbo 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 310pk +14.8%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk zult u merken dat uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk veel soepelder rijdt door Buick Regal tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk​
 • Meer vermogen uit uw Buick

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Regal 2.0 Turbo 270pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 270pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Buick Regal 2.0 Turbo 270pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 270pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Regal 2.0 Turbo 270pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Buick Regal 2.0 Turbo 270pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Buick Regal 2.0 Turbo 270pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Buick auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u Buick Regal 2.0 Turbo 270pk kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Buick Regal 2.0 Turbo 270pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Buick Regal 2.0 Turbo 270pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 270pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Buick Regal 2.0 Turbo 270pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Buick Regal 2.0 Turbo 270pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Buick Regal 2.0 Turbo 270pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Buick Regal 2.0 Turbo 270pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Buick Regal 2.0 Turbo 270pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Buick Regal 2.0 Turbo 270pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Buick Regal 2.0 Turbo 270pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 270pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Regal 2.0 Turbo 270pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Buick auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Buick en bent u uw auto dus even kwijt.