Buick Regal 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick regal 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Buick Regal 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Buick Regal 1.4 Turbo 140pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick tuning.

Door het chiptunen van uw Buick auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Buick Regal chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningBuick Regal 1.4 Turbo 140pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Regal 1.4 Turbo 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Buick Regal 1.4 Turbo 140pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Buick Regal 1.4 Turbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Buick Regal 1.4 Turbo 140pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Buick Regal 1.4 Turbo 140pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Buick Regal 1.4 Turbo 140pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Buick Regal 1.4 Turbo 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Buick Regal 1.4 Turbo 140pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Buick Regal 1.4 Turbo 140pk.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Buick auto
 • De beste Buick Regalchiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Buick Regal 1.4 Turbo 140pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Buick Regal 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Buick Regal 1.4 Turbo 140pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Buick Regal 1.4 Turbo 140pk.

Hierdoor is dit een voordelige Buick Regal 1.4 Turbo 140pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Buick Regal 1.4 Turbo 140pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Buick Regal 1.4 Turbo 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Buick Regal 1.4 Turbo 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Buick Regal 1.4 Turbo 140pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Buick Regal 1.4 Turbo 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Buick Regal 1.4 Turbo 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Buick Regal 1.4 Turbo 140pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercedes-Benz zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Buick auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Buick auto dus even kwijt.