Buick Rainier 5.3 V8 304pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick rainier 5.3 v8 304pk

Stage 1 Buick Rainier 5.3 V8 304pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 304pk 321pk +5.6%
Koppel 447nm 471nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Buick Rainier 5.3 V8 304pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Buick kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Buick Rainier heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Buick Rainier zult u merken dat uw Buick Rainier veel lekkerder rijdt door Buick Rainier chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid
 • Meer PK’s uit uw Buick
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Buick Rainier 5.3 V8 304pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Buick Rainier 5.3 V8 304pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Buick Rainier 5.3 V8 304pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Buick Rainier 5.3 V8 304pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Buick Rainier 5.3 V8 304pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Buick Rainier 5.3 V8 304pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Buick Rainier 5.3 V8 304pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Buick Rainier 5.3 V8 304pk.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Buick Rainier 5.3 V8 304pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Buick auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor uw Buick Rainier 5.3 V8 304pk auto kan doen:

Methodes voor Buick Rainier 5.3 V8 304pk motor tuning:

Voor het Buick Rainier 5.3 V8 304pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Buick Rainier 5.3 V8 304pk OBD chiptuning

OBD tuning Buick Rainier 5.3 V8 304pk is een populaire manier om je Buick Rainier 5.3 V8 304pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Buick Rainier 5.3 V8 304pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Buick Rainier 5.3 V8 304pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Buick Rainier 5.3 V8 304pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Buick Rainier 5.3 V8 304pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Buick Rainier 5.3 V8 304pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Buick Rainier 5.3 V8 304pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Rainier 5.3 V8 304pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Iveco
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Buick auto, zonder dat hierbij veranderingen Buick baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.