Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick excelle gt 1.8 ecotec 146pk

Stage 1 Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 146pk 156pk +6.8%
Koppel 177nm 192nm +8.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk kan doen:

De ecu van uw Buick Excelle GT is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Buick Excelle GT een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Buick Excelle GT door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk kan worden!
 • Gebruik van goede Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk. Je Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Buick Excelle GT 1.8 ECOTEC 146pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Iveco
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Buick , zonder dat hierbij aanpassingen Buick baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Buick al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.