Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 438nm 460nm +5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto motor tuning.

Door het chippen van uw Buick auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk gaat u merken dat uw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk veel lekkerder gaat door Buick Lacrosse chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Buick Lacrosse meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Buick
 • Meer rijplezier uit uw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk
 • Beter geluid uit uw Buick

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick auto
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk chiptuning. Je Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Buick Lacrosse 5.3 V8 300pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Buick auto doen.