Buick Encore 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Buick Encore 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Buick Encore 1.6 CDTi 136pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Buick Encore 1.6 CDTi 136pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Buick Encore kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Buick Encore 1.6 CDTi 136pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Buick Encore meer performance heeft gekregen.

De voordelen Buick Encore 1.6 CDTi 136pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Buick Encore 1.6 CDTi 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Buick Encore 1.6 CDTi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Buick Encore 1.6 CDTi 136pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Buick Encore 1.6 CDTi 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Encore 1.6 CDTi 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Buick Encore 1.6 CDTi 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Buick Encore 1.6 CDTi 136pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Buick Encore 1.6 CDTi 136pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Encore 1.6 CDTi 136pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Buick Encore 1.6 CDTi 136pk tuning software
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Buick Encore 1.6 CDTi 136pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Buick Encore 1.6 CDTi 136pk OBD chiptuning

OBD tuning Buick Encore 1.6 CDTi 136pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Buick Encore 1.6 CDTi 136pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Buick Encore 1.6 CDTi 136pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Buick Encore 1.6 CDTi 136pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Buick Encore 1.6 CDTi 136pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Buick Encore 1.6 CDTi 136pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Buick Encore 1.6 CDTi 136pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Buick Encore 1.6 CDTi 136pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Buick Encore 1.6 CDTi 136pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Encore 1.6 CDTi 136pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.