Buick Regal 2.0 Turbo 255pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Buick Regal 2.0 Turbo 255pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 255pk 290pk +13.7%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Regal 2.0 Turbo 255pk kan doen:

De ecu software van uw Buick Regal 2.0 Turbo 255pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Buick auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Buick Regal tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Buick Regal 2.0 Turbo 255pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Buick Regal 2.0 Turbo 255pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Buick Regal 2.0 Turbo 255pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 255pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Buick Regal 2.0 Turbo 255pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Buick Regal 2.0 Turbo 255pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Buick Regal 2.0 Turbo 255pk kan worden!
 • De beste Buick Regaltuning software in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Buick Regal 2.0 Turbo 255pk kan doen:

Methodes voor Buick Regal 2.0 Turbo 255pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Buick Regal 2.0 Turbo 255pk OBD chiptuning

OBD tuning Buick Regal 2.0 Turbo 255pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Buick Regal 2.0 Turbo 255pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Buick Regal 2.0 Turbo 255pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Buick Regal 2.0 Turbo 255pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Buick Regal 2.0 Turbo 255pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 255pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Buick Regal 2.0 Turbo 255pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Regal 2.0 Turbo 255pk. Je Buick Regal 2.0 Turbo 255pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Buick Regal 2.0 Turbo 255pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Regal 2.0 Turbo 255pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Buick baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.