chiptuning BMW X3 M: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW X3 M?

Het standaard programma in de BMW X3 M ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw BMW X3 M vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw BMW X3 M auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw BMW X3 M zult u opBMW X3 Men dat uw BMW X3 M auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen BMW X3 M chiptuning:​​

Meer performance

Harder geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW X3 M

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning BMW X3 M plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze BMW X3 M chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW X3 M auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw BMW X3 M past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW X3 M. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de BMW X3 M auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw BMW X3 M

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van goede BMW X3 M tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor BMW X3 M motor tuning:

Voor het BMW X3 M motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: BMW X3 M OBD chiptuning

OBD chiptuning BMW X3 M is een veelvoorkomende methode om je BMW X3 M te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van BMW X3 M auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW X3 M auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de BMW X3 M ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW X3 M met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW X3 M

De naam zegt het al. Bij deze vorm van BMW X3 Mtuning maak je fysieke aanpassingen aan de BMW X3 M auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW X3 M behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW X3 M chiptuning genoemd. Hierbij pas je de BMW X3 M fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW X3 M haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Ontdek wat auto chippen voor uw BMW X3 M auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder BMW X3 M fabrikant je BMW X3 M kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je BMW X3 M halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over eco tuning BMW X3 M.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning vestigingen Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 BMW X3 M chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw BMW X3 M.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW X3 M doen.