BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x3 m 3.0 xdrive steptronic competition 510pk

Stage 1 BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 575pk +12.7%
Koppel 600nm 720nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw BMW X3 M is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw BMW X3 M een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw BMW X3 M zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw BMW
 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenBMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk?​

Voor stage 1 chiptuning BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk hiermee vergelijken.

De chiptuning BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • De beste BMW X3 Mtuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk ECU niet te ontmantelen.

Door het BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk!

BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk. Je BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW X3 M 3.0 xDrive Steptronic Competition 510pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Saab
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW auto, zonder dat hierbij aanpassingen BMW baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW doen.