BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 5 serie m5 bi-turbo 560pk

Stage 1 BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 560pk 680pk +21.4%
Koppel 680nm 850nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4395 CC
Type ecu Bosch MED17 & Bosch MEV17.2 & Bosch MEVD17.2
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 89,0 X 88,3 mm
Motornummer S63B44B

BMW tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk auto kan doen:

De ecu van uw BMW 5 serie is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk wordt!
 • Gebruik van goede tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk ECU niet te ontmantelen.

Door het BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk!

Stage 2 BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk haalt.

Stage 2 BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 5 serie M5 Bi-Turbo 560pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mini ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW auto, zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW auto doen.