chiptuning BMW X1 op maat

Wat voor voordelen heeft tuning BMW X1?

De ecu software van uw BMW X1 auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw BMW X1 auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW X1 auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je BMW X1 auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen BMW X1 chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw BMW

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW X1 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse BMW X1 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw BMW X1 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw BMW X1 waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je BMW X1 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het BMW X1 chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen BMW X1 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 BMW X1 OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning BMW X1 is een geliefde methode om je BMW X1 auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw BMW X1 auto.

Daardoor is dit een goedkope BMW X1 chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de BMW X1 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de BMW X1 ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW X1 met meer performance, zonder dat je BMW X1 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW X1

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van BMW X1tuning maak je fysieke wijzigingen aan de BMW X1. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW X1 auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW X1 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning BMW X1 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Diepgaande kennis over BMW X1 ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW X1.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de BMW X1 fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je BMW X1 halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto BMW X1 zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto BMW X1 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco tuning BMW X1.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto BMW X1. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van de tuning locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 BMW X1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw BMW X1.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.