BMW X1 2.0i 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x1 2.0i 184pk

Stage 1 BMW X1 2.0i 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 260pk +41.3%
Koppel 270nm 420nm +55.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC17C41 & Bosch MEVD17.2.4 & Bosch MEVD17.2.9
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,1 mm
Motornummer N20B20A

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW X1 2.0i 184pk?

Het standaard programma in de ecu van uw BMW X1 2.0i 184pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw BMW kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning BMW X1 2.0i 184pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW X1 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw BMW X1 2.0i 184pk:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning BMW X1 2.0i 184pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning BMW X1 2.0i 184pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw BMW X1 2.0i 184pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning BMW X1 2.0i 184pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw BMW X1 2.0i 184pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW X1 2.0i 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW X1 2.0i 184pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW X1 2.0i 184pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de BMW X1 2.0i 184pk ECU niet te ontmantelen.

Door het BMW X1 2.0i 184pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de BMW X1 2.0i 184pk!

BMW X1 2.0i 184pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning BMW X1 2.0i 184pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van BMW X1 2.0i 184pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische BMW X1 2.0i 184pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Oldsmobile
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 BMW chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw BMW auto.

Daarom is je BMW auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.