chiptuning Audi TT S: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi TT S chiptunen?

De ecu van uw Audi TT S auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Audi TT S door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Audi TT S is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je Audi TT S auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenAudi TT S?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi TT S specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Audi TT S auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Audi TT S auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi TT S. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Audi TT S auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi TT S auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Audi TT S auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi TT S chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Audi TT Stuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Audi TT S motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi TT S OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Audi TT S chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Audi TT S chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Audi TT S ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Audi TT S auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Audi TT S auto!

Audi TT S chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Audi TT Stuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi TT S auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi TT S. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Audi TT S chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Audi TT S kan worden!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi TT S auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi TT S.

Zo doen wij buiten chiptuning Audi TT S ook verschillende andere software aanpassingen voor Audi TT S auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Audi TT S halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Audi TT S chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alles over Audi TT S eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Audi TT S. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Hier beneden kunt u al de chiptuning vestigingen bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi TT S auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi TT S en bent u uw auto dus even kwijt.