Audi TT S 2.0 TFSI 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi tt s 2.0 tfsi 306pk

Stage 1 Audi TT S 2.0 TFSI 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 350pk +14.4%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu
Compressieverhouding 9,3 : 1
Boring X slag Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ250-6A/6F/6V-MQB
Motornummer 82,5 X 92,8 mm

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi TT S 2.0 TFSI 306pk auto chiptunen?

De ecu van uw Audi TT S is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Audi TT S door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Audi TT S 2.0 TFSI 306pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi TT S 2.0 TFSI 306pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, remappenAudi TT S 2.0 TFSI 306pk?​

Voor stage één chippen Audi TT S 2.0 TFSI 306pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi TT S 2.0 TFSI 306pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi TT S 2.0 TFSI 306pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Audi TT S 2.0 TFSI 306pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi TT S 2.0 TFSI 306pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Audi TT S 2.0 TFSI 306pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Audi TT S 2.0 TFSI 306pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Audi TT S 2.0 TFSI 306pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Audi TT S 2.0 TFSI 306pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Audi TT S 2.0 TFSI 306pk kan worden!
 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto chip tunen voor u Audi TT S 2.0 TFSI 306pk kan doen:

Methodes voor Audi TT S 2.0 TFSI 306pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi TT S 2.0 TFSI 306pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi TT S 2.0 TFSI 306pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Audi TT S 2.0 TFSI 306pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Audi TT S 2.0 TFSI 306pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Audi TT S 2.0 TFSI 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Audi TT S 2.0 TFSI 306pk!

Stage 2 chiptuning Audi TT S 2.0 TFSI 306pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi TT S 2.0 TFSI 306pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi TT S 2.0 TFSI 306pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi TT S 2.0 TFSI 306pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Audi TT S 2.0 TFSI 306pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi TT S 2.0 TFSI 306pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi auto, zonder dat hierbij veranderingen Audi baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.