Audi A5 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a5 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Audi A5 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 185pk +36%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1968 CC
Type ecu Bosch EDC17C46 & Bosch EDC17CP14
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 81,0 X 95,5 mm
Motornummer CAGB

Audi tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 136pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Audi A5 2.0 TDI CR 136pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Audi A5 2.0 TDI CR 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto chiptuning.

Door het chippen van uw Audi kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Audi A5 tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Audi
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi A5 2.0 TDI CR 136pk
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi A5 2.0 TDI CR 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A5 2.0 TDI CR 136pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Audi A5 2.0 TDI CR 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi A5 2.0 TDI CR 136pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi A5 2.0 TDI CR 136pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Audi A5tuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi A5 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 136pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A5 2.0 TDI CR 136pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi A5 2.0 TDI CR 136pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 136pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 136pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Audi A5 2.0 TDI CR 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi A5 2.0 TDI CR 136pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Pontiac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Audi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw auto dus even kwijt.