Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 1.4 tfsi 125pk (czca)

Stage 1 Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Audi A3 gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA). Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Audi A3 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA), en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA).

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Audi A3chiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA).

Hierdoor is dit een voordelige Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA)tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA). Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA). Je Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA) auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A3 1.4 TFSI 125pk (CZCA)software wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Audi auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.