chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Audi A7 auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Audi A7 een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi A7 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Audi A7 auto:​​

Meer vermogen

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Audi A7?​

Voor stage one tunen Audi A7 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi A7 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Audi A7 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A7 specialist. Daarna sturen we de software van uw Audi A7 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Audi A7 engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Audi A7 dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Audi A7 werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi A7 auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Audi A7 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi A7 auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Audi A7

Goede Audi A7chiptuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Audi A7 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi A7 OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Audi A7 chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Audi A7.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Audi A7 auto aanpassen. Zonder de Audi A7 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Audi A7 er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Audi A7 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Audi A7 auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi A7 auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi A7 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi A7 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw Audi A7 kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi A7 auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi A7 autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Audi A7 producent je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Audi A7 halen.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Audi A7 eco tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je Audi A7 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Audi A7 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi A7 auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi A7 auto en bent u uw Audi A7 dus even kwijt.