Audi A7 55 TFSI-e 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a7 55 tfsi-e 367pk

Stage 1 Audi A7 55 TFSI-e 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 400pk +9%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Audi A7 55 TFSI-e 367pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Audi A7 55 TFSI-e 367pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Audi A7 55 TFSI-e 367pk veel soepelder rijdt door Audi A7 tunen. Je Audi A7 55 TFSI-e 367pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Audi A7 55 TFSI-e 367pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Audi A7 55 TFSI-e 367pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi A7 55 TFSI-e 367pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Audi A7 55 TFSI-e 367pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Audi A7 55 TFSI-e 367pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Audi A7chiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Audi A7 55 TFSI-e 367pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi A7 55 TFSI-e 367pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A7 55 TFSI-e 367pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Audi A7 55 TFSI-e 367pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A7 55 TFSI-e 367pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi A7 55 TFSI-e 367pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi A7 55 TFSI-e 367pk genoemd. Je Audi A7 55 TFSI-e 367pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Audi A7 55 TFSI-e 367pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Audi A7 55 TFSI-e 367pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A7 55 TFSI-e 367pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi A7 55 TFSI-e 367pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Honda ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.