Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 230pk +12.7%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Transporter / Multivan is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Transporter / Multivan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 204pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Pontiac ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.