Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Golf tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Golf 1.0 TSI 110pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.