Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Bora zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk is een populaire manier om je Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk!

Stage 2 Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Mitsubishi
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.