Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 140pk +64.7%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 85pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.