Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 280pk +28.4%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Passat / Magotan een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk. Je Volkswagen Passat / Magotan zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Volkswagen Passat / Magotanchiptuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI GTE 218pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.