Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 290pk +42.2%
Koppel 400nm 600nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk:​​

 • Meer plezier uit uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Volkswagen Touaregchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Volkswagen Touareg 3.0 TDI 204pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.