Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 325pk +4.8%
Koppel 410nm 430nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Touareg is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Touareg vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Touareg is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk zult u merken dat uw Volkswagen Touareg veel soepelder rijdt door Volkswagen Touareg tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk.

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk. Je Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Touareg 4.2i V8 310pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lotus ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.