Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk?

De ecu van uw Volkswagen New Beetle is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen New Beetle kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen New Beetle 2.0 TDI CR 140pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Iveco zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.