Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 150pk +23%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Tiguan gaat u merken dat uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk veel soepelder rijdt door chip tuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk. Je Volkswagen Tiguan zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk kan worden!
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 122pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Rolls Royce
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.