Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 230nm 320nm +39.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Volkswagen Polo tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Polo 1.6 TDI 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Volkswagen Polotuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Polo 1.6 TDI 90pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.