Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 170pk +36%
Koppel 200nm 300nm +50%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Volkswagen Passat / Magotantuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk genoemd. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 1.4 TSI 125pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Ferrari
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.