Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 280pk +32.7%
Koppel 500nm 575nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Touareg vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touareg is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Volkswagen Touareg tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Touareg meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk kan doen:
 • Goede Volkswagen Touaregtuning files in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk is een populaire methode om je Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk!

Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Dodge
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.