Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Volkswagen Golf vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk.

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • De beste Volkswagen Golfchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.