Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1197 CC
Type ecu Bosch MED17.5.25 & Siemens/Continental Simos 10 & Temic DQ200Dxx
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 71,0 X 75,6 mm
Motornummer CBZ

Volkswagen tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk?

De ecu software van uw Volkswagen New Beetle is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen New Beetle door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Volkswagen New Beetle chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • De beste Volkswagen New Beetletuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk is een geliefde methode om je Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 105pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.