Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 310pk +90.2%
Koppel 500nm 680nm +36%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Amarok zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk tuning files
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDI 163pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning SsangYong
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.