Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen amarok 2.0 tdi cr 122pk

Stage 1 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 185pk +51.6%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk ecu van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Amarok veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor u Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 122pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Nissan
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.