Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 130pk +36.8%
Koppel 175nm 240nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen T-Cross is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen T-Cross tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Volkswagen T-Cross zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk.

Specialistische Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 95pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.