Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen New Beetle zult u merken dat uw Volkswagen New Beetle veel soepelder gaat door chiptuning Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk. Je Volkswagen New Beetle zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk?​

Bij stage one chippen Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Volkswagen New Beetlechiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen New Beetle 1.8 TSI 160pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.