Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 280pk +37.3%
Koppel 350nm 480nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Golf is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chip tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk zult u merken dat uw Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Golf meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk?​

Bij stage één tunen Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk kan doen:
 • De beste Volkswagen Golfchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE 204pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Bentley ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.