Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Golf chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 2.0 TDI 115pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.