Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 275pk +25%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Tiguan veel soepelder rijdt door tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk:​​

 • Meer koppel
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk!

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 220pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.