Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi cr 114pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 175pk +53.5%
Koppel 250nm 350nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Transporter / Multivan is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Transporter / Multivan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Transporter / Multivan kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • De beste Volkswagen Transporter / Multivanchiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk is een geliefde manier om je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk. Hierbij pas je de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 114pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.