Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen amarok 2.0 tdi cr 163pk

Stage 1 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Amarok tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk?​

Voor stage één tunen Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk.

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 163pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Dacia
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.