Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi 170pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Touran 2.0 TDI 170pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Lincoln
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.