Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.6 tdi 75pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 130pk +73.3%
Koppel 195nm 320nm +64.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chip tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk zult u merken dat uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk veel lekkerder gaat door chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk. Je Volkswagen Polo zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk wordt!
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Polo 1.6 TDI 75pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Lamborghini
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.