Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi cr (eur 6) 114pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 185pk +62.3%
Koppel 250nm 410nm +64%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Transporter / Multivan tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk?​

Voor stage 1 tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk!

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR (EUR 6) 114pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Pontiac zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.