Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.0 tsi 90pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk?

De ecu software van uw Volkswagen Golf is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Golf veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Golf meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk is een populaire methode om je Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Golf 1.0 TSi 90pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Nissan
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.