Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi cr 102pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 175pk +71.6%
Koppel 250nm 350nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Transporter / Multivan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Transporter / Multivan door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk. Hierbij pas je de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 102pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.